Medlemmar i Gripen PK har utbildat sig i dynamiskt skytte.

De senaste två helgerna har ett gäng av Gripens medlemmar utbildat sig i dynamiskt skytte.

Detta föregicks av av en period av intensiva självstudier, och egna förberedelser beträffande utrustning och mental träning.

Deltagarna har fått kämpa riktigt hårt, och grillats både psykiskt och fysiskt under hela kursen. Även av solen som stekte hela utbildningen. Och mycket skytte blev det.

Ett mycket stort stöd fick dom av klubbens befintliga dynamiska skyttar, som osjälviskt ställde upp och byggde banor, snickrade målställ och väggar, kånkade material och stöttade under utbildningen med sin närvaro och goda råd. En helt fantastisk insats, som verkligen imponerade på våra externa instruktörer, som aldrig sett något liknande tidigare. Det är verkligen teambuilding det!

Några av dessa är nytillkomna medlemmar från andra föreningar, som redan har visat hur bra de passsar in i klubbens gemenskap, både inom det dynamiska och nationella verksamheten. Varmt välkomna är dom.

Trettondagssmällen 2019 inställd

Meddelande från PK Ena :

”Vi har blivit tvungna att ställa in Trettondagssmällen 2019. Detta pga. frusna vallar. När vi kom nu på morgonen så var vallen frusen. Det är ca 10 cm stenfrusen skorpa innan man kommer nertill ofruset material. Vi har provat att salta men det har tydligen regnat under kvällen och frusit på under natten. Så saltet har ingen effekt. I går var vallen inte frusen.
Så vi kan bara beklaga att meddelandet om inställelse av tävlingen sker på så kort varsel. Vi ska se om vi kan genomföra tävlingen senare under säsongen”

Trettondagssmällen 2018, Gripen visar styrka

I årets första tävling, den klassiska trettondagssmällen i Enköping  visar skyttarna från Gripen fin jämnhet och tar 1:a, 3:e, 4:e och 7:e plats i totalen. 4 nya skyttar från senaste utbildningskullen visade gott mod och klarade sin första tävlingsstart med bra resultat.

Preliminärt-resultat-Trettondagssmallen-2018

Namn Klubb C A/R Tot
Mikael Grip Gripen PK 279 273 552
Johan Sjödin Smedsbo PK 274 272 546
Daniel Kron Gripen PK 276 269 545
Anders Hansson Gripen PK 287 255 542
Torbjörn Lindström Roslagens Pistolskyttar 268 268 536
Niklas Dabrowski Gripen PK 285 249 534