Vill Du börja?

2024 års kurs är fullbokad!

Rekryteringen för nya medlemmer till Gripen PK är för detta år är stängd.

Vi är en mycket aktiv skytteklubb, där alla medlemmar är med och arbetar som ett lag för att hålla igång verksamheten. P.g.a. stort intresse och högt tryck under 2023 kommer intagningen tvingas vara selektiv till fördel för medlemmar som förväntas främja föreningen. Kvinnliga sökande prioriteras, som alltid.

Skyttesporten är en lagsport, och det är vi själva som arrangerar tävlingarna som vi deltar på. Gripens nybörjarutbildning har gott renommé och det är många som söker till oss. De som blir utvalda får genomgå en gedigen utbildning och bereds bli klubbkamrater. Det är en tuff utbildning som ställer höga krav på både tid och engagemang. Men det slutar inte där, tvärtom så är det bara början på ett intensivt klubbengagemang med mycket träning, tävling och många arrangemang att vara med och hjälpa till på.

Tack vare våra höga krav på våra medlemmar så har vi en mycket god kamratskap och klubbanda, och det är något vi tänker behålla.
Därför väljer vi våra nya rekryter med stor omsorg, det är ju våra blivande klubbkamrater som blir antagna.

Låter detta som en klubb för dig? Vill du vara med i en aktiv förening? Känner du att du brinner för att vara med i en klubbgemenskap med allt vad det innebär? Då är du rätt person för oss.

Värt att veta, och vanliga frågeställningar:

    • Detta är en mycket tidskrävande hobby/sport, det går inte att göra halvhjärtat.

    • Det kostar även pengar, som så mycket annat.

    • Det är mycket mer än det egna skyttet att ta hänsyn till.

    • Nybliven förälder eller väntar barn? Dubbelarbetande karriärsmänniska? Har andra tidskrävande hobbies/engagemang? Då är nog inte detta rätt för dig i nuläget.

Rekryteringen sker nu under sommaren, när kursen blir fullsatt så är den fullsatt.

Utbildningen sker på lördagar under hela hösten. Därefter krävs minst lika mycket engagemang för att erhålla medlemskap, egen licens och fortsatt ha skoj.
Det blir inte lättare, men du söker ju för att du vill ha något att göra på din fritid, eller hur?

Fortfarande intresserad?

Fyll i dina kontaktuppgifter under fliken ”Kontakt” så återkommer vi med mer information kring rekryteringsprocessen som tider, datum, upplägg m.m.